9/27/2011

En kylig morgon - Stockholm

Jag pluggar två dagar i veckan, vilket i regel innebär tidiga morgnar. Jag går då upp 05:45 för att hinna med vad som behövs innan jag tar tunnelbanan till skolan.

Idag vaknade jag upp och höll på att frysa ihjäl, i duschen kunde jag inte schamponera håret för länge utan rinnande vatten, för det var så kallt, och det var då det slog mig. Man kan vinka adjö och på återseende till sommaren, för nu finns det inget kvar av den, alls. Nu är det höst i fulla drag, vilket även innebär varmare kläder, som i sin tur betyder att jag slipper frysa! Lyckan.

Något annat som hjälper är varm dryck. Jag valde kaffe, för att väcka min hjärna som fortfarande inte är med på noterna. Jag avskyr känslan att vara zombielik när jag vaknat. Ikväll ska jag försöka lägga mig lite tidigare så jag slipper just zombiestadiet när jag vaknar.

Saknaden efter hemma fortsätter. Jag tröstar mig med tanken att för var dag som går, är det lite mindre tid innan det är dags att dra flyttlasten 60 mil igen. Det känns ändå sjukt bra. Och då får jag umgås hur mycket som helst med Sofie. Hur kan man inte tycka om det??


Det här är också intressant:
http://www.dn.se/nyheter/politik/petzall-garanterad-25-miljoner


Ha en underbar dag!

2 kommentarer:

 1. Ja, nu är det höst! Jag ska köpa en ny höstjacka och nya höstskor i dagarna!
  Igår var jag på skojakt och lyckades gå i ALLA samma affärer som ett par i 30-årsålden.

  Killen: "Men är inte de här lite kalla för vinterskor?"
  "Men jag ska ju ha höstskor, jag sa ju det, man måste ju ha nya höstskor!"

  SvaraRadera
 2. Ååå du får ta bilder och visa sen! ^_^
  puss fina!

  SvaraRadera