1/18/2012

En turdag värd Alexander Lukas!

Malmö
Idag var min turdag!
Jag fick hela eftermiddagen ledig och promenerade tvärs över Malmö till Sopstationen, där det pågick någon form av tv-inspelning där några kända tv4-profiler drack kaffe och käkade kanelbullar medan folk strosade runt och letade fynd.
Nog om det!

Jag har i flera månader letat efter ett litet soffbord, eller pelarbord, som det tydligen så fint heter. Jag har letat nästan överallt! Så väl på Sopstationen snodde jag stegen mot borden och stannade upp helt chockad. För där stod mitt bord! Bordet jag sett i mitt huvud i flera månader stod två meter från mig och liksom lyste med sin fantastiskhet. Jag kollade över, under på alla sidor. Ingen prislapp.
Sen kom min vanliga köp-ångest. "Borde jag? Kanske är det dyrt? Är det rätt dag för att köpa ett bord? Blah blah blah."
Jag bestämde mig för att ta en runda och om det fanns kvar skulle jag fråga om priset.
Tror bestämt att jag hann gå 10 meter bort, sedan vände jag och gick till kassan med bordet under armen. Det var Bordet. Mitt bord.
Ni må tro att dagen blev ännu bättre när jag bara behövde hosta upp 80 (åttio!!) kronor för det!!

Vilken lycka det här bordet ha spridit idag. Inte bara till mig utan till massa andra på stan!
Hela vägen till centralen strålade jag som en sol, med mitt bord under armen. På tåget log folk åt mig eftersom jag hade ett bord under armen och formligen log med hela kroppen. Och en pytteliten bebis log så mycket åt mig att mamman och jag började prata. Vilken underbar dag!

Väl hemma putsade jag upp det som om det vore en nyköpt bil, skruvade åt några skruvar tillsammans med pappa och hoppade jämfota av lycka ungefär var femte minut.

Nu har jag tagit det till vår nya lägenhet, där det ska få sällskap av den fina soffan och lite annat smått. Kanske de söta Hackefors-kopparna min mamma fyndade ;)

Hoppas ni alla har haft en underbar dag, ni med!

Det perfekta bordet till den perfekta soffan. Ni får se när vi väl har flyttat in...!

2 kommentarer:

 1. hej hej.
  snyggt bord och mycket bra pris!
  kika gärna tillbaka,hittade dig hos våran älskade JONNA!:-)
  ha en bra dag och va nöjd med ditt fynd!

  SvaraRadera
 2. Hej! Tack!
  Titta gärna förbi igen!
  Ha det bra, kram!

  SvaraRadera