2/12/2012

Vinterns första snö på marken!

Malmö
Ja hörni, idag kom båda smak- och luktsinne tillbaka som ett väldigt efterlängtat brev på posten! Så idag smakade middagen absolut superbt!
Pastasås på matlagningsgrädde, stuvad spenat, grönsaksbuljong, salt & peppar och underbar stekt lax! Gud så gott det smakade, i och med att vår lunch idag bestod av Jelly Beans och Guylians Sjöfrukter. När kroppen är fylld med massa socker finns det inget bättre än stabil mat som ligger gott i magen!

Idag var en minst sagt händelserik dag! Idag la sig snön på marken för första gången den här vintern, båda på gott, och på ont!
Det bra var att Jeppe och jag fick en härlig promenad över isen på dammen i Pildamsparken bland massa glada människor som åkte skridskor och spelade ishockey. Jättemysigt med stora flingor som fastnade i mössan och halsduken. Härligt att bara strosa fram utan något riktigt mål, ja, förutom slutdestinationen som var Lidl, därav lunchens sockerchock.
(Ni vet hur man går till affären för att köpa mjölk och kommer ut med choklad...?)

Det tråkiga med snön var att en buss körde av vägen och rakt in i ett träd som föll rakt över min pappa och farmor.

Alltså, det ser verkligen helt sjukt ut att skriva ner det. Pränta ner det på "papper".
Min farmor har fått ett tjockt träd i huvudet.
Det är helt sjukt.
Helt jäkla sjukt.
Jag är bara så lättad att de mår bra.

1 kommentar:

  1. Finns inget bättre än när smaken kommer tillbaka. Eller, det kanske det gör. Men jaja. Det är hur som helst fantastiskt.
    Skönt att det gick bra för din pappa och farmor! Usch.
    Saknar er!

    SvaraRadera